JHS Sweet Tea V3

Наявність: В наявності
Order in the next for

13,680 

Купити зараз

Sweet Tea V3 — це наш «2-в-1 для всього середнього та високого посилення», який охоплює всі основи від легкого брейку, блюзу, року, важкого грінда тощо.

Sweet Tea V3 для тих, кому потрібен універсальний овердрайв/дисторшн, який охоплює всі необхідні вам основи та багато іншого. Ви знайдете тони із середнім і високим посиленням і можливість укладання в стек для ідеальних звуків, які захоплюють обличчя.

 

Moonshine зправа

Права сторона — наш абсолютно новий Moonshine V2, який є надзвичайно унікальною та значно налаштованою версією найвідомішого овердрайву, який коли-небудь створювався, розміщений у маленькому зеленому корпусі. Moonshine V2 має класичні середньо-сильні тони, яких ви очікували, але з більшим посиленням, гучністю та доступними тонами, ніж ви коли-небудь думали. Moonshine V2 має той самий основний звук, що й Moonshine Version 1, але ми додали нову ручку «Clean», щоб ідеально поєднати чистий сигнал із сигналом овердрайву.

 

Зліва Angrie Charlie 

Зліва наша найновіша версія Angry Charlie, тобто Angry Charlie V3, одна з наших найпопулярніших педалей за останні кілька років. Звук JCM 800 типу «Brown» з високим посиленням, який, на нашу думку, є найточнішим тоном Маршалла, який коли-небудь поміщався в стомпбокс! Він має гучність, драйв і повний набір низьких, середніх і високих тонів, як у підсилювача. Завдяки повному тональному стеку та неймовірно точним тонам підсилювача в цій схемі ви будете просити більше!

 

ОСОБЛИВОСТІ

Sweet Tea V3 має наш класичний перемикач порядку перемикання, щоб ви могли вибрати, яка схема є першою в ланцюжку для ідеальних стекових тонів, які ви шукали.

– Ще більше тонів овердрайву та спотворення

– Повністю незалежні схеми Moonshine V2 і Angry Charlie V3

– Перемикач порядку, щоб вибрати порядок ефектів під час укладання

– Тонни керування для створення ідеального звуку

 

ІСТОРІЯ ВЕРСІЙ

V1 = Дещо інший значок, без перемикачів.

V2 = додано перемикач порядку та перемикач посилення.

V3 = Оновлений Moonshine V2 праворуч і Angry Charlie V3 ліворуч. Гнізда для верхнього монтажу.

 

ЦЯ ПЕДАЛЬ ПОТРЕБУЄ СТАНДАРТНОГО ЦЕНТРАЛЬНОГО НЕГАТИВНОГО ЖИВЛЕННЯ 9 В ПОСТІЙНОГО ТОКУ, СПОЖИВАЄ 51 МА ТА РОЗМІРИ 4,7 X 3,7 X 1,66 ДЮЙМА

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Your custom content goes here. You can add the content for individual product

Customers reviews

Ще немає відгуків.

Будьте першим, напишіть свій відгук “JHS Sweet Tea V3”
Back to Top
Product has been added to your cart